Contact Brasserie De Klok

Ontdek Ons Menu

Welkom bij Brasserie De Klok, waar elke maaltijd een belofte is van kwaliteit, versheid en onvergetelijke smaken. Wij nodigen u uit om te duiken in de rijke tradities van de Belgische keuken, verrijkt met een moderne twist. Ons hartverwarmend en innovatief menu is met zorg samengesteld om aan al uw culinaire wensen te voldoen.

Blader door ons menu hieronder en laat u inspireren door de selectie van voorgerechten, hoofdgerechten, vegetarische opties en heerlijke nagerechten. Elk gerecht wordt bereid met de beste seizoensgebonden ingrediënten, rechtstreeks van lokale leveranciers, om u een authentieke, smaakvolle ervaring te bieden.

Ontdek onze specialiteiten waaronder verse mosselen, perfect gegrilde steaks, en onze beroemde huisgemaakte garnaalkroketten. Voor onze vegetarische vrienden bieden we een reeks verrukkelijke opties aan die zeker zullen bekoren. En vergeet niet om uw maaltijd af te sluiten met een van onze verleidelijke desserts.

Bekijk het menu hieronder voor een volledige blik op wat Brasserie De Klok te bieden heeft. We zijn ervan overtuigd dat ons zorgvuldig geselecteerde assortiment voor elk wat wils heeft, of u nu op zoek bent naar een lichte lunch, een gezellig diner of iets speciaals om een belangrijk moment te vieren.
Geniet van uw ontdekkingstocht door ons menu en we kijken ernaar uit u te verwelkomen in Brasserie De Klok voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Onze gerechten
VOORGERECHTEN
Oude Brugse kaaskroketten
16
Garnaalkroketten “Klaas Puul ”
20
Rundscarpaccio met parmesan, rucola & truffelolie
19
Serranoham met meloen (18m gerijpt)
21
Tomaat met garnalen ” Klaas Puul ” 1 st
Dagprijs
Gerookte ambachtelijk zalm handgesneden
22
Slaatje met warme geitenkaas en honing 1 st
18
Slaatje met warme geitenkaas en honing 2 st
24
Scampis met Look 6 st
19
Caesarsalade
22
Verwensla “De klok ”
30
VLEESGERECHTEN
Al onze vleesgerechten zijn vergezeld van frietjes, kroketten of aardappelpuree.
” Real Black Angus ” Burger Las Vegas
23
Steak tartare vers gemalen
23
Americain vers gemalen
23
Balletjes in tomatensaus
19
Koninginenhapje op grootmoeder wijze
23
Hammetje “ Dijonaisesaus”
27
Steak “ Irish Angus beef “
25
Filet Pur van paardenvlees
29
Tussenrib “ Angus beef “ 300gr
30
Dubbele ribstuk ” Black Angus ” (2st)
64
Rundse Ossenhaas “ Irish Angus Premium “
34
Chateaubriand 2 pers
69
Saus naar keuze :
4
Pepperroom • Champignons crème • Béarnaise
Saus naar keuze :
6
Roquefort
PASTA’S
Linguini Bolognaise
19
Veggie Linguini
23
Linguini met Scampi’s
27
VIS
Oostendse Bouillabaisse, toast en « rouille »
34
Gegrilde zalm met bearnaise saus
29
Roggevleugel met kappers en botersaus
29
Fish & Chips zoals in Liverpool tartaarsaus
25
Kabeljauwhart « SKAR », homardine saus
31
Zeetong « meuniere »
Dagprijs
Tomaat met garnalen 2st
Dagprijs
MOSSELEN (SEIZOEN)
Natuur
Witte Wijn
Look en room
Kerrie en room
De Klok
SUPPLEMENTEN
Friten
4
Kroketten
4
Purée
4
Sla
4
Witloofsla
6
Groenten ( seizoen )
6
VOOR ONZE KINDEREN
Kinderschotels tot 12 jaar
Linguini Bolognaise
13
Balletjes in tomatensaus
13
Frikandel met frietjes
13
Kip met appelmoes, frietjes
17
Fish & Chips for kids
18
Kindersteak
17
NAGERECHTEN
Vanille, Chocolade of Moka coupe
9
Dame Blanche met warme chocolade of Brésilienne
11
Brussels ijs met Speculaas
10
Citroen Sorbet & Limoncello of Framboise
10
Huisgemaakte Chocolademousse
8
De echte chocolade ” Moelleux ” door ons gemaakt
11
De Catalaanse Crème met Vanille aroma
10
Huisgemaakte Tiramisu met Grand Marnier
11
Luikse coffie
11
Coupe Aardbei
PANNENKOEKEN
Pannenkoeken met suiker
9,5
Pannenkoeken Mikado (vanille ijs en warme chocolade)
13

De Klok Restaurant

Scroll naar boven